Četvrta akcija „Srce na teren“

Nelt avatar Nelt 01.02.2019.

Organizovana je interna akcija zaposlenih u kompaniji Nelt pod nazivom „Srce na teren“.

Interna akcija zaposlenih u kompaniji Nelt pod nazivom „Srce na teren“ organizovana je poslednjeg dana januara. Četvrti put, zaposleni u menadžmentu, distribuciji i dostavi proveli su zajednički radni dan na terenu.

U duhu Brige o ljudima, jedne od ključnih vrednosti Nelta, ovom akcijom se naročito podstiče otvorena komunikacija, timska saradnja i motivacija.

Ovo je bila jedinstvena prilika da se više od 70 zaposlenih u menadžmentu upozna sa drugačijim radnim okruženjem, dnevnim zadacima koji se javljaju u distribuciji i dostavi i da daju svoj doprinos na terenu. Sa druge strane, zaposleni u distribuciji i dostavi su dobili podršku u radnim aktivnostima. Akcijom su obuhvaćeni svi regionalni distrubutivni centri, filijale i cross-dock centri u Srbiji.

,,Obišla sam teren sa Mirkom Vučićevićem, kolegom iz prodaje. On je zadužen za asortiman Neoplantinih proizvoda i Dr Oetker. Obišli smo prodajne objekte u reonu Konjarnik i Južni Bulevar. Bilo je zanimljivo! Preslagala sam proizvode, proveravala datume isteka roka trajanja, pravila trebovanje proizvoda… Smatram da ovom akcijom upoznajemo kolege iz organizacije, razmenjujemo informacije i stvaramo širu sliku o našem poslovanju“, kaže jedna od učesnica, Bojana Cvetković, menadžer za upravljanje novčanim tokovima.

Srce na teren se organizuje od 2017. godine.