Logic 2015

Nelt logistics avatar Nelt logistics 23.06.2015.

Nelt učestvovao na MeđunarodnoJ logističkoj konferenciji koja je po drugi put organizovana.

Nelt učestvovao na Međunarodnog logističkoj konferenciji koja je po drugi put organizovana od strane Odseka za logistiku, Saobraćajnog fakulteta Beogradskog Univerziteta, a pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnologije i uz podršku velikog broja privrednih subjekata, partnera i prijatelja.

Pod sloganom The Way of Logistics u društvu eminentnih učesnika iz akademskih i privrednih krugova prezentovana je poslovna izvrsnost Nelt-a kao provajdera logističkih usluga. Konferencija je imala za cilj da predstavi akademske radove iz ove oblasti kao i aktuelno stanje, trendove u logistici, praktična logistička rešenja i dostignuća pa je deo programa realizovan kroz radionice dobre logističke prakse.

U ovom delu, Vuk Mijanović , menadžer skladištenja Nelt Co. prezentovao je iskustva implementacije tehnologije Pick by Voice-metoda pripreme robe za isporuku, korišćenjem glasovnih komandi. Prezentacija je izazvala izuzetno interesovanje imajući na umu da je ovo prva implementacija ovog sistema na ovim prostorima. Izuzetan benefit je bilo i prisustvo studenata, budućih kolega, koji su svojim pitanjima dodatno uticali na kvalitet diskusije. Ovim učešćem Nelt nastavlja praksu povezivanja privredih i naučnih i stručnih krugova.