Nelt Grupa je postala vlasnik 80% Montenomaksa C&L

Montenomaks avatar Montenomaks 18.07.2017.

Montenomaks je postala još jedna od kompanija u okviru organizacionog sistema Nelt Grupa.

„Kao što smo nedavno najavili tokom proslave 20 godina postojanja naše kompanije, nastavljamo da širimo oblasti poslovanja sa fokusom na integrisane logističke usluge. Sa velikim zadovoljstvom mogu da obavestim javnost da je upravo završena akvizicija kompanije Montenomaks, čijim većinskim delom od sada upravljamo“ ističe Ljilja Pižurica, izvršna direktorka kompanije Neregelia. „Naš strateški cilj je da poslovnu izvrsnost iz domena distribucije Neregelie, uz dugogodišnje iskustvo u logistici i špediciji Montenomaksa, predstavimo tržištu kao jedinstvenu uslugu integrisanih logističkih usluga.“ dodaje ona.

Kompanija Montenomaks C&L je najveća crnogorska logistička kompanija. Postavši član regionalne porodice kakva je Nelt Grupa, očekuje se snažno širenje na tržišta van Crne Gore.

„Kompanija Montenomaks C&L je danas lider u poslovima logistike i špedicije u CG sa 140 zaposlenih i prometom od preko 4.000.000 eura. Ubeđeni smo da ćemo uz novog vlasnika, Nelt Grupu, ostvariti još bolje rezultate.“ navodi Radovan Radulović, izvršni direktor kompanije Montenomaks.