Nagradna igra u Crnoj Gori

Neregelia avatar Neregelia 19.10.2021.

“Uživajte u vašem domu sa brendovima kojima vjerujete”

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo nagradnu igru u Crnoj Gori pod nazivom “Uživajte u vašem domu sa brendovima kojima vjerujete”. Organizator nagradne igre je Neregelia u saradnji sa dugogodišnjim principalom Procter & Gamble.

Nagradna igra će trajati od 01.11. do 26.12.2021. godine i biće dostupna u svim prodajnim objektima u Crnoj Gori koji su označeni specijalnim označivačima na kojima će biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa nagradnom igrom.

Brendovi koji učestvuju su: Pampers, Always, Discreet, Naturella, Blendamed, Oral B, Safeguard, Pantene, Head & Shoulders, Herbal Essences, Ariel, Lenor, Mr Proper, Fairy, Tide, Gillette, Venus i Old Spice.

Kupovinom proizvoda iz asortimana Procter&Gamble u vrijednosti od minimum 9 EUR, kupci imaju priliku da učestvuju slanjem SMS-a na jedinstveni broj 14994.

Sadržaj poruke treba da bude: P&G (razmak) BROJ FISKALNOG RAČUNA i VRIJEME KUPOVINE.

Nedjeljne nagrade: 56x Tehnomax poklon vaučera u vrijednosti od 50 €

Mjesečne nagrade: 10x Tehnomax poklon vaučera u vrijednosti od 100 €

Glavne nagrade: 2x Tehnomax poklon vaučer u vrijednosti od 1.000 €

Dobitnici sedmičnih i mjesečnih nagrada će biti izvučeni tokom nagradne igre, dok dobitnici glavne nagrade, poklon vaučera u vrijednosti od 1.000 €, biće izvučeni 27.12.2021. godine.

Sa proizvođačem Procter & Gamble sarađujemo već duži niz godina, iz kojeg je proisteklo stvaranje snažnog poslovnog partnerstva. Svoje poslovanje, P&G zasniva na unapređenju života krajnjih potrošača pružajući im proizvode visokog kvaliteta. Proizvođač Procter & Gamble ulaže u razvoj svojih brendova poboljšavajući proizvode u smislu sastava i savremenih tehnologija, kao i često plasiranje novih proizvoda šireći svoj portfolio i na taj način omogućava široku dostupnost proizvoda brojnim potrošačima kao i zadovoljstvo istih.

Sa jasno definisanim ciljevima i misijom, kompanija Procter & Gamble je lider u oblasti proizvodnje proizvoda široke potrošnje. Ključne vrijednosti kompanije su: integritet, liderstvo, povjerenje, strast za pobjedom, fokusiranost kao i postizanje najboljih rezultata.

Pravilnik preuzmite OVDE.

*Učesnici nagradne igre će moći slati SMS poruke od 01.11.2021. 00:00:01 do 26.12.2021. 23:59:59, nakon čega će SMS platforma biti zatvorena.