Nelt nagradio najbolje u Africi

Nelt Afrika avatar Nelt Afrika 17.03.2020.

Najbolje kolege u Neltovim kompanijama u Africi dobile priznanja.

 

Svečanom dodelom nagrada u Neltovim kompanijama na tržištima Afrike, završen je ovogodišnji ciklus proglašenja najboljih koleginica i kolega u okviru Nelt Grupe.

 

Zaposleni u Neltu u Angoli, okupili su se da čestitaju i pozdrave svoje najbolje kolege. Pošto su dobili isti broj pohvala, Leandro Marques, prodavac i Francisco Simão, Merchandiser, zajedno nose titulu “Naj kolega”.

 

Slične okolnosti i u Zambiji dovele su do toga da prvo mesto dele čak trojica kolega. Oriental Chiyabi, supervizor skladištenja, Ben Siyamana, dostavljač i Nicholas Jatva, Pre-seller,  su ”Naj kolege” u ovoj zemlji.

 

U Mozambiku je najveći broj pohvala pripao ranije nagrađivanom zaposlenom koji se zove Felix Markos Magagula. Felix je zaposlen na poziciji administrativni asistent i titulu Naj kolege je već osvojio 2017. godine, rame uz rame sa svojim kolegom Krimildom Garineom.

 

Podsetimo, kompanije u okviru Nelt Grupe svake godine organizuju izbor za Naj kolege, u cilju promocije korporativnih vrednosti i kulture pohvala.