Dan sa studentima Saobraćajnog fakulteta

Nelt logistics avatar Nelt logistics 31.05.2018.

Kompanija Nelt je 25. maja ugostila u CDC u Dobanovcima 60 studenata Saobraćajnog fakulteta.

Kompanija Nelt je 25. maja ugostila u CDC u Dobanovcima 60 studenata Saobraćajnog fakulteta. Organizovane su prezentacije, obilazak magacina i intermodalnog terminala.

Studenti su se upoznali sa poslovanjem kompanije kroz prezentaciju koju je održala Nada Stamatović, specijalista za korporativne komunikacije. Marija Kosanović, supervizor za regrutaciju i selekciju, održala je predavanje pod nazivom „Upoznavanje sa procesom selekcije i korisni saveti“, nakon čega ih Milojko Lazarević, supervizor skladištenja, proveo kroz magacin objašnjavajući im kako funkcionišu implementirane tehnologije. Na samom kraju obilaska magacina, studentima se obratio Milan Aćimović, asistent intermodalnog terminala, od kog su studenti imali prilike da saznaju sve detalje o prvom privatnom intermodalnom terminalu u našoj zemlji!

Cilj potpisanog ugovora o strateškoj saradnji Nelta sa određenim fakultetima iz 2015. godine, u koje spada i Saobraćajni fakultet, je da se studentima pruži prilika da, kroz organizovana predavanja, posete kompaniji i prakse, dobiju sve potrebne informacije i otvorenu mogućnost da jednog dana, potencijalno, započnu svoju karijeru baš u Neltu.