Poseta studenata Mašinskog fakulteta kompaniji Nelt

Nelt avatar Nelt 24.11.2015.

Kompanija Nelt ugostila je u sedištu u Dobanovcima studente Katedre motornih vozila.

Početkom novembra kompanija Nelt ugostila je u sedištu u Dobanovcima studente Katedre motornih vozila Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Poseta je realizovana u okviru redovne nastave 2. godine master studija na predmetu Održavanje vozila, u saradnji sa profesorom Brankom Vasićem i asistentom Darkom Stanojevićem. Preko 20 studenata imalo je priliku da se upozna sa procesima upravljanja i održavanja flote motornih vozila Nelt Co u Srbiji kao i da se informiše o svim poslovnim aktivnostima Nelt Grupe.

Kroz razgovor sa Markom Milankovićem, menadžerom komunikacija Nelt Grupe, studenti su saznali više o strategiji i rezultatima poslovanja, a tokom projekcije filma „Upoznaj Nelt“ imali su priliku da se upoznaju bolje i sa radnom atmosferom, karijerom i mogućnostima profesionalnog razvoja u Neltu.

Ljubomir Jovanović, menadžer održavanja Nelt Grupe, uputio je studente u proces održavanja motornih vozila i predstavio izazove koji se javljaju u ovom procesu kao i softverska rešenja koja Nelt koristi u upravljanju flotom. U okviru poslednjeg segmenta posete studenti su obišli servis motornih vozila i skladišta tehničke nabavke u sklopu Tehničkog bloka. Uz stručno vođenje Jožefa Vidalija, supervizora servisa motornih vozila, studenti su se upoznali sa sledećim procesima: prijem vozila u servis, tehnologija rada i oprema u servisu, planiranje servisa i nabavka i skladište rezervnih delova.Poseta je završena obilaskom celokupnog Neltovog poslovnog kompleksa u Dobanovcima.