Poseta studenata Beogradske politehnike Neltu

Nelt avatar Nelt 15.01.2019.

Studenti visoke škole strukovnih studija „Beogradska politehnika“ pohađaju predmet Logistika na drugoj godini studija.

Studenti visoke škole strukovnih studija „Beogradska politehnika“, koji na drugoj godini studija pohađaju predmet logistika, posetili su sedište kompanije Nelt u Dobanovcima. Cilj posete je upoznavanje sa savremenim trendovima u biznisu i primenom novih tehnologija u realnom sektoru logistike.

Mladim gostima su predstavljeni ključni podaci iz našeg poslovanja kako bi saznali osnovne informacije o kompaniji Nelt, složenom domaćem ali i internacionalnom sistemu. A kako bismo ih uputili na korake u razvoju sopstvenih karijera, sa studentima smo podelili korisne savete kojih se mogu pridržavati pri apliciranju za posao – od pisanja adekvatnog CV-ja do ponašanja i odgovaranja na pitanja tokom razgovora za posao. Studenti su imali priliku da učestvuju u simulaciji intervjua i podele svoje utiske sa intervjuerom.

Pred kraj druženja, usledilo je upoznavanje sa logističkim uslugama koje Nelt pruža svojim klijentima, kapacitetima, infrastukturom, digitalizacijom poslovanja. Poseta je završena obilaskom skladišta i demonstracijom pikovanja robe, rutiranja i pripreme robe za dostavu.