Predavanje i poseta studenata u okviru strateške saradnje sa Fakultetom za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA)

Nelt avatar Nelt 09.12.2015.

U okviru strateške saradnje kompanije Nelt i Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA) u…

U okviru strateške saradnje kompanije Nelt i Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA) u Beogradu, u sredu 9. decembra, u prostorijama fakulteta, održano je predavanje Marine Mitić-Jekić, direktorke sektora ljudskih resursa Nelt Grupe i Katarine Vitezović, menadžerke sektora kvaliteta.

Studenti su imali priliku da se kroz ovo predavanje upoznaju sa praktičnim primerima razvoja organizacione kulture i upravljanja kvalitetom, što su teme koje se proučavaju na predmetu Strategijski menadžment. Kroz dodatna pitanja saznali su više i o ciljevima koji se postavljaju upravi, o potencijalnim problemima u promovisanju organizacionih vrednosti, poslovanju Nelta na tržištima Afrike, kao i o strateškom planiranju u kompaniji.

U petak 11. decembra organizovana je poseta studenata FEFA sedištu kompanije Nelt u Dobanovcima. Studenti su obišli Neltov poslovni kompleks, a zatim su imali priliku da kroz razgovor sa Milošem Jelićem, izvršnim direktorom Nelt Grupe, saznaju više o istoriji i razvoju Nelt Grupe i prilikama na tržištu, kao i da dobiju korisne saveti za buduću karijeru. Saradnja sa Fakultetom za ekonomiju, finansije i administraciju nastaviće se i u budućnosti kroz slične aktivnosti predavanja i poseta kao i kroz stručne prakse u kompaniji Nelt za koje su studenti pokazali posebno interesovanje.