Miloš Jelić dobitnik priznanja Planeta Biznis 2016 za uspešno upravljanje kompanijom

Nelt Group avatar Nelt Group 25.02.2016.

Časopisi Ekonometar i Magazin Biznis obeležili.

Časopisi Ekonometar i Magazin Biznis obeležili su u ponedeljak, 22. februara u hotelu Crowne Plaza u Beogradu deset godina izlaženja i uspešnog rada.

Tim povodom održan je ekonomski panel ,,Srpska ekonomija i privreda od 2006. do 2016. godine“, a u prisustvu brojnih zvanica, bankara, privrednika i ekonomista, dodeljena su i tradicionalna priznanja „Planeta Biznis“. Na osnovu odluke redakcije časopisa Ekonometar i Magazin Biznis, ovogodišnje priznanje za uspešno upravljanje kompanijom pripalo je Milošu Jeliću, izvršnom direktoru Nelt Grupe.

Na svečanoj dodeli, Miloš Jelić je redakciji na čelu sa glavnom i odgovornom urednicom, Radojkom Nikolić, čestitao ovaj značajni jubilej i zahvalio se na priznanju koje prema njegovim rečima pripada celokupnom menadžmentu Nelt Grupe.

Priznanje za uspešno preduzetništvo dodeljeno je Biljani Jovanović, vlasnici i direktorki modne kuće „Luna“ Požarevac, dok je za najuspešniji program korporativne društvene odgovornosti nagrađena Komercijalna banka ad Beograd. Prema rečima Radojke Nikolić, glavne urednice i osnivača ovih časopisa, tokom protekle decenije Ekonometar i Magazin Biznis su zauzeli zavidnu poziciju na medijskoj sceni Srbije u kategoriji ekonomsko-poslovne štampe.

Danas su ovi časopisi nezaobilazno štivo za poslovne ljude, ali i za one koje zanimaju ekonomske teme i preduzetništvo.