Nelt dobitnik priznanja „Povelja grada Novog Pazara“

Nelt avatar Nelt 20.04.2013.

U sklopu Centralne proslave Dana grada Novog Pazara, na Svečanoj akademiji.

U sklopu Centralne proslave Dana grada Novog Pazara, na Svečanoj akademiji održanoj 20.04.2013, dodeljene su povelje i plakete osobama i institucijama koje su u prethodnom periodu afirmisale i promovisale Novi Pazar. Veliko nam je zadovoljstvo što je tom prilikom Nelt Co. nagrađen Poveljom grada, za učešće u akciji „Godina beba“.

Posebnu važnost, po rečima gradonačelnika, nosi i činjenica da su sve povelje i plakete dodeljene izabranima većinom glasova, osim plakete za našu kompaniju koja je dodeljena jednoglasno! Izuzetno smo ponosni na priznanje koje su svojim profesionalnim radom i posvećenjem, obezbedile naše kolege Redžep Korać i Igor Cicvarić i time na najbolji način predstavile celu kompaniju.

Povelje grada, pored Nelta, dodeljene su i hirurgu Radanu Džodiću, direktoru AD Novi Pazar put, Izetu Ljajiću, direktoru Sandžaktransa, Redžepu Hadžibuliću, Opštoj bolnici u Novom Pazaru, predsedniku Osnovnog suda u Novom Pazaru, Ćamilu Hubiću. Plakete grada Novog Pazara dodeljene su ambasadoru Ujedinjenih nacija u Srbiji Vilijamu Infanteu, ambasadoru Azerbejdžana Eldaru Hasanovu, direktoru policije Miloradu Veljoviću, Novopazarskoj Gimnaziji, ministru Rasimu Ljajiću.