Nelt dobitnik priznanja „Beogradski pobednik“

Nelt avatar Nelt 26.12.2018.

Tradicionalne godišnje nagrade Privredne komore Srbije – Privredne komore Beograd.

Tradicionalne godišnje nagrade Privredne komore Srbije – Privredne komore Beograd „Beogradski pobednik“ uručene su u petak 21. decembra, najboljim kompanijama i pojedincima za ostvarene rezultate u 2018. godini.

Nagrade se dodeljuju već 33 godine za rezultate u privređivanju, razvoju i doprinosu beogradskoj i srpskoj privredi. Kompanija Nelt jedno je od šest privrednih društava, dobitnika ovogodišnjeg priznanja.

Na svečanosti u Skupštini grada Beograda, nagradu je ispred kompanije primio Marko Milanković, menadžer komunikacija Nelt Grupe. Tom prilikom se zahvalio na ovom priznanju poslovne zajednice i izjavio da nagrada ,,Beogradski pobednik“ ima poseban značaj za Nelt, kao internacionalnu kompaniju čije je sedište u Beogradu, a koja je tokom godina postala jedna od najvećih privatnih srpskih kompanija, sa poslovnim operacijama na dva kontinenta i na 11 tržišta.

Pored naše kompanije, dobitnici ovogodišnje nagrade ,,Beogradski pobednik“ su i kompanije DM, Ball Packaging Europe, Grand kafa, Servoteh i Svetlost teatar, kao i dekani Mašinskog, Građevinskog i Elektrotehničkog fakulteta Beogradskog Univerziteta.