Nelt partner AmChamps programa 2016

Nelt avatar Nelt 27.01.2016.

Svečano je otvoren treći ciklus godišnjeg edukativnog programa.

U sredu, 27. januara svečano je otvoren treći ciklus godišnjeg edukativnog programa ,,AmChamps – Mladi lideri promena“, koji realizuje Američka privredna komora u Srbiji, uz podršku Ministarstva omladine i sporta. Prvi put ove godine kompanija Nelt jedan je od ponosnih partnera programa.

Cilj Am Champs programa je da kroz pružanje praktičnih znanja i veština neophodnih za moderno poslovanje omogući perspektivnim studentima i mladim menadžerima da postanu lideri uspešne privrede Srbije. U programu učestvuju 23 uspešna, pažljivo odabrana studenta koji će raditi u paru sa 23 uspešna mlada menadžera. Jedan od mentora u ovogodišnjem ciklusu programa je Ivana Canić, Senior HR Business Partner u Neltu.

Odabir mentorskih parova napravljen je putem speed dating-a, a do kraja trajanja programa parovi će imati priliku da se izbore za nagrade – pohađanje stručnih praksi u vodećim kompanijama u Srbiji i stipendije za pohađanje MBA programa Univerziteta Šefild.

Predavači na AmChamps programu su top menadžeri kompanija članica AmCham-a, koji će iz prve ruke preneti svoje iskustvo, znanje i veštine koje su im bile potrebne da postanu i ostanu lideri. Tokom programa, učesnici će uz podsticanje ,,out of the box“ kreativnog razmišljanja dobiti priliku da osnaže svoje liderske i organizacione sposobnosti, unaprede veštine rada u timu, kao i da steknu znanja o razvoju poslovne strategije i preduzetništva. Program traje do januara 2017. godine.