Zlatni partner na Case Study Show 2019

Nelt avatar Nelt 21.03.2019.

Nelt se našao u ulozi učesnika, ali i zlatnog partnera, na ovogodišnjoj manifestaciji.

Nelt se našao u ulozi učesnika, ali i zlatnog partnera, na ovogodišnjoj manifestaciji Case Study Show u Beogradu. U pitanju je projekat edukativnog i takmičarskog karaktera koji organizuje studentska organizacija ESTIEM pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka.

Projekat je održan trinaesti put i temelji se na edukaciji studenata i razvoju takmičarskog duha kroz rešavanje zadate studije slučaja. I ove godine, studente Beogradskog univerziteta smo upoznali sa našim poslovanjem i otvorili mogućnost prakse.

Studenti prve i druge godine su uspešno rešili mini studiju slučaja dok su se studenti završnih godina našli pred celovitijim zadatkom, radeći na Bussiness Case studiji slučaja. Zahvaljujući izuzetnoj posvećenosti i rezultatima, svim učesnicima je pružena prilika za praksu u Neltu.

„Učesnici su pokazali kreativnost i originalnost. Punog srca smo ih pozvali da obiđu našu kompaniju i da učestvuju u realizaciji kampanje na kojoj su radili“, rekla je Milica Dostanić, saradnik za regrutaciju u kompaniji Nelt.

U skladu sa strategijom društveno odgovornog poslovanja, nastavićemo da podržavamo mlade, da osluškujemo njihove potrebe i realizujemo najbolje ideje.