Peti ciklus koncerata mladih muzičkih talenata u „Guarneriusu“ uz podršku Nelta

Nelt avatar Nelt 04.03.2016.

Koncert violiniste Nemanje Beleja, uz klavirsku pratnju Gordane Marjanović.

Koncertom violiniste Nemanje Beleja, uz klavirsku pratnju Gordane Marjanović, u petak 4. marta u Centru lepih umetnosti ,,Guarnerius“ otvoren je peti ciklus koncerata mladih talenata Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu.

Zahvaljujući kompaniji Nelt, u prethodne četiri sezone koncerata više od 50 studenata ovog fakulteta imalo je priliku da pokaže svoja umeća i muzička dostignuća nastupima u „Guarneriusu“, a u predstojećem ciklusu beogradskoj publici će se predstaviti ukupno 35 mladih umetnika.

U okviru svog društveno odgovornog poslovanja, kroz saradnju biznisa i kulture, Nelt nastavlja da podržava talentovane akademce u građenju karijere.

„Naše nastojanje je da na veoma konkretan način podržimo razvoj mladih talenata, kao što to činimo kroz saradnju sa Fakultetom muzičke umetnosti i Guarneriusom, već četvrtu godinu zaredom. Želimo da stimulišemo mlade da shvate značaj obrazovanja i posvete se razvoju svojih talenata. Na ovaj način zajedničkim snagama pomeramo granice ka vrednostima koje su potrebne našem društvu.“ izjavio je Marko Milanković, menadžer komunikacija Nelt Grupe povodom početka novog ciklusa koncerata. Prema programu petog ciklusa, do kraja 2016. godine održaće se ukupno 20 grupnih i solističkih nastupa, a ulaz na sve koncerte je besplatan.