Prva sednica Saveta poslodavaca

Nelt Group avatar Nelt Group 06.02.2020.

Održana konstitutivna sednica Saveta na Ekonomskom fakultetu, čiji je član i Nikola Ćorsović.

Održana je prva sednica Saveta poslodavaca Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Jedan od članova Saveta je i naš Nikola Ćorsović, direktor strategije i transformacije Nelt Grupe, i nekadašnji student ovog fakulteta. Savet je oformljen na jesen, radi unapređenja nastavnih i vannastavnih sadržaja.

 

Konstitutivna sednica Saveta poslodavaca je održana četvrtog februara, i tom prilikom je za predsednika izabran Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke. Pored njega, i Nikole, članovi ovog Saveta dolaze iz različitih oblasti ekonomije i poslovnog upravljanja.

 

Pored Nikole, članovi su i Lazar Krstić, bivši ministar finansija u Vladi Srbije, Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Nena Stojiljković, potpredsednica Međunarodne finansijske korporacije (grupa Svetska banka) zadužena za Aziju,  Branko Milutinović, generalni direktor IT preduzeća Nordeus, Igor Lončarević, partner u preduzeću za reviziju i konsalting KPMG, Bojan Stević, direktor marketinga i digitalnih komunikacija UniCredit banke i Ivan Vitorović, generalni direktor preduzeća Mona Hotel Management.