Miloš Jelić govorio na konferenciji Sinergija 22

Nelt avatar Nelt 09.12.2022.

Posvećenoj informacionim tehonologijama i biznisu

Generalni direktor Nelt Grupe Miloš Jelić govorio je juče na regionalnoj konferenciji posvećenoj informacionim tehnologijama i biznisu Sinergija 22.

Jelić je, u razgovoru sa direktorom Microsoft-a u Srbiji Milanom Gospićem, a u okviru sesije “Vizija velikih”, govorio o digitalizaciji i modernizaciji poslovanja u našoj kompaniji.

On je istakao da je Nelt, u skladu sa poslovnom strategijom #Accelerate2025, ove godine investirao značajna sredstva u tehnologiju i modernizaciju procesa koji su doveli do održivijieg i efikasnijeg poslovanja naše kompanije, ali i naglasio važnost ljudi i negovanja korpotivnih vrednosti kao baze za ostvarenje poslovnih ciljeva.

Miloš Gospić izjavio je da su ovim panelom nastojali da kroz iskustva kompanija pruže korisne informacije malim i srednjim preduzećima koja tek treba da krenu putem digitalizacije.

“Neophodno je da svi subjekti prigrle digitalne tehnologije, od javnog sektora do domaćeg biznisa, jer nam kao društvu, jedino taj put donosi dugoročan rast i razvoj”, poručio je Gospić.

Osim Jelića, u okviru sesije “Vizija velikih” govorili su izvršni direktori najvećih domaćih i regionalnih kompanija Svetoslav Atanasov, Ksenija Karić, Benoit Doumas i Dušan Milićević.