Jelić: Ponosan što sam deo tima

Nelt Group avatar Nelt Group 23.04.2020.

Miloš Jelić, CEO Nelt Grupe, zaposlenima uputio reči podrške i zahvalnosti.

„Prošlo je mesec dana od uvođenja vanrednog stanja. Situacija je kompleksna i zahtevna na svim tržištima na kojima poslujemo. Međutim, danas ponosno želim da istaknem ono što zavređuje posebnu pažnju i što čini našu organizaciju jakom. A to ste svi vi, njeni zaposleni.

 

Više od mesec dana uspevamo da vanrednu situaciju držimo pod kontrolom. Pokazali smo pobednički mentalitet i sposobnost  da se veoma  brzo prilagođavamo, organizujemo i obavljamo naš posao, čak i u situacijama kada to deluje nemoguće.

 

Želim da vam se zahvalim na trudu koji ulažete u svoj rad i podršci koju pružate jedni drugima, a vašim porodicama na ogromnom razumevanju koje imaju u ovim otežanim uslovima rada. Svesni smo toga da je kompanija ponekad primorana da u cilju dugoročne održivosti donosi teške odluke, koje nisu uvek popularne, zbog čega smo vam dodatno zahvalni za svo razumevanje koje ste do sada pokazali.

 

Istakao bih ovaj put članove našeg tima na terenu, u skladištima i proizvodnji koji su, bez obzira na vanredno stanje, prethodnih mesec dana neumorno i bez straha obavljali svoj posao. Uprkos preprekama koje se nameću i izazovima koji se pred njih postavljaju, oni pokazuju veliku odlučnost i ne odustaju.

 

Kao kompanija opravdali smo važnost naše uloge na svim tržištima na kojima poslujemo. Zahvaljujući trudu svih nas, radnje su dobro snabdevene, a građanima je omogućena dostupnost potrebnih namirnica, bez pojave zabrinutosti i panike. Time treba da se ponosimo!

 

Hvala što ste pokazali da možemo da računamo jedni na druge i kada nije sve tako idealno, što je posebna snaga jedne organizacije. Ponosan sam što sam na čelu ovakvog tima!

 

Želim vama i vašim porodicama da budete zdravi i dobrog raspoloženja. Nastavljamo da se  pridržavamo propisanih mera dok god to bude neophodno, kako bismo zaštitili i sebe i druge.“

 

Miloš Jelić
CEO Nelt Group