Tradicionalna konferencija za novinare

Nelt Group avatar Nelt Group 10.12.2020.

Učestvovali novinari iz dvadesetak renomiranih redakcija.

Godišnje obraćanje novinarima koje tradicionalno organizuje naša kompanija održano je juče, 9. decembra putem online aplikacije Zoom. Novinari iz dvadesetak redakcija su imali prilike da saznaju aktuelnosti iz poslovanja Nelt Grupe i da se u otvorenom dijalogu sa predstavnicima naše kompanije upoznaju sa ključnim projektima i podacima iz godine koja ostaje za nama.

Novinarima su se obratili Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe, Robert Jenovai, izvršni direktor za ljudske resurse Nelt Grupe i Marko Martinović, izvršni direktor Nelta za tržište Srbije, uz moderaciju Marka Milankovića, menadžera korporativnih komunikacija Nelt Grupe.  

Osnovne teme o kojima je bilo reči na konferenciji su odgovor Nelt Grupe na izazove prouzrokovane epidemijom Covid-19 i briga o zaposlenima, snabdevanje u Covid situaciji i donacije na tržištima, ostvareni poslovni rezultati i investicije u Srbiji i regionu, prezentovani su projekti i implementacije softvera koji su deo strategije digitalizacije u distribuciji i lancu snabdevanja, kao i novi principali i klijenti sa kojima je otpočeta saradnja u proteklih jedanaest meseci.

Godina koju ispraćamo je bila godina požrtvovanosti svih u Neltu. Naš lanac snabdevanja je neprekidno funkcionisao na svim tržištima na kojima poslujemo i time omogućio nesmetanu nabavku ključnih proizvoda svim potrošačima. Zakoračili smo značajnije u proces digitalizacije, omogućili veću efikasnost poslovnih procesa i nastavili sa investicijama. Bazirana na kompanijskim vrednostima, transformacija biznisa se nastavlja u želji da obezbedimo dugoročnu perspektivu poslovanja Nelta i naših poslovnih partnera“, izjavio je Jelić.
Saopštenje za novinare može se preuzeti na stranici Press Kit.