Nelt na P&G svetskom prvenstvu u fudbalu

Nelt avatar Nelt 07.09.2018.

Fudbalska ekipa naše kompanije, Nelt P&G Serbian Eagles, ove godine je treći put učestvovala.

Fudbalska ekipa naše kompanije, Nelt P&G Serbian Eagles, ove godine je treći put učestvovala na Procter & Gamble svetskom kupu u fudbalu i osvojila prvo mesto u delu takmičenja za Challenge kup. U celokupnoj muškoj konkurenciji su učestvovale 32 ekipe sa različitih krajeva sveta, a prvo mesto u glavnom takmičenju pripalo je ekipi iz Hrvatske. Ovogodišnji, dvadeset peti kup, naš principal je organizovao u Vroclavu, u Poljskoj.

Takmičenje u velikom fudbalu, koje se organizuje po pravilima UEFA, održano je od 31. avgusta do 2. septembra u Olimpijskom kompleksu, jednom od najlepših sportskih centara u Poljskoj. Ekipe su bile razvrstane u 8 grupa sa po 4 tima. Naš tim se nije plasirao u takmičenje za osvajanje Svetskog kupa, ali jeste za osvajanje Challenge kupa. U tom delu takmičenja, tim Nelt P&G Serbian Eagles je odneo pobedu na svim utakmicama protiv timova iz SAD, Engleske i dva tima iz Španije. Naš tim se vratio u Srbiju sa peharom osvojenog Challenge kupa!

Ispred kompanije Nelt je na takmičenje otišlo 17 igrača, pored 5 igrača iz lokalne P&G kancelarije. Članovi Nelt P&G Eagles tima su: Miloš Trajković, Željko Nikodijević, Dejan Vukadinović, Žarko Savić, Slobodan Milosavljević, Borislav Stećenko, Marko Borojević, Vladimir Đorđević, Nemanja Šalipur, Vuk Filipović, Igor Milannović, Nikola Medić, Filip Pljakić, Dejan Stevanović, Nikola Ćurković, Srđan Bojanov i Davorin Lazarević.