Proglašeni pobednici internog Masters takmičenja u Nelt ST

Nelt avatar Nelt 18.01.2023.

Jednaestomesečni trud nagrađen egzotičnim putovanjem

Nakon 11 meseci borbe na terenu, uz uzbudljivu i euforičnu atmosferu na novogodišnjoj proslavi naše kompanije u Skoplju, proglašeni su pobednici velikog Masters takmičenja.

Uz pesmu We are the CHAMPIONS na binu su pozvani članovi Roze tima u sastavu: Marjan Božinoski, Elena Kocevska, Dejan Davidovski, Sofija Mihajlova, Mirko Trajkovski, Nataša Manailova, Kostadin Smilev, Ivan Efremov, njihov supervizor Saško Spasovski i LKA menadžer Saško Efremov. Svako od njih je dobio zlatnu medalju za osvojeno prvo mesto, a na velikom nagradnom čeku koji su dobili bila je ispisana destinacija za egzotično putovanje – Dubai!

Proglašenje je bilo propraćeno konfetama i gromoglasnim aplauzom svih prisutnih.

 

Na početku 2022. godine, Nelt Makedonija je organizovala takmičenje kako bi kolege koje su svakodnevno na terenu bili dodatno stimulisani da brinu o TT i lokal kupcima.

U takmičenju je učestvovalo po šest timova iz sve tri divizije sa različtim brojem PSR-a i po jedan supervizor, a uključeni su bili i LKA menadžeri.

Takmičenje je metaforički bilo povezano sa Formulom 1 i svakog meseca kolege su se takmičile na različitim F1 trakama. Svakog petka radio se presek njihovih ostvarenja kroz volumen, kupce i impresivne postavke, za koji je bila odgovorna koleginica Elena Jeremić, tim lider na planiranje zaliha i analitiku prodaje. Rezultati su bili prikazani na magnetnoj tabli na F1 traci, pored boja timova.

Svakog meseca bilo je proglašeno po troje najboljih PSR-a, najbolji supervizor i najbolji LKA menadžer, koji su dobijali individualne nagrade poput tandem SPA, gift kartice za kupovinu u različitim lokalima i noćenja u Ohridu i Berovom.

Učesnici su se maksimalno posvetili takmičenju i kako je isticao svaki mesec, takmičenje je bilo neizvesnije.

Kako bi sve bilo u skladu sa pravilima, formirana je i Masters komisija koja se sastajala na početku svakog meseca i ocenjivala impresivne postavke PSR-a.

Pored objavljivanja rezultata preseka, učesnici su dobijali i informacije i zanimljivosti za trake na kojima su vozili, kao i za najbolje F1 vozače na toj traci, a komunikacija se uvek završavala motivacijskom porukom u vezi sa timskim radom i ostvarivanjem dobrih rezultata, za šta je bila zadužena biznis asistentkinja Stefani Stojanovska.

Ne bismo bili Nelt da nije pripremljeno još jedno iznenađenje i pobedničkom timu omogućeno da rezerviše još tri mesta u avionu za Dubai. Roze timu priključila se Ivana Erinčeva, trade marketing specijalistkinja, koja je bila izvor podrške svom timu i pružala pomoć raznim idejama i njihovim implementacijama. Drugo mesto zauzela je Stefani kao neko ko je bio uključen u takmičenje od samog početka i vodio kolege kroz F1 trake. Poslednje, ali ne i najmanje važno mesto u avionu pripalo je Dejanu Jovanoviću, menadžeru prodaje koji je bio glavni inicijator ovog takmičenja i stub podrške prodajne organizacije.

Izvršni direktor za tržište S. Makedonije Saško Blaževski uputio je pohvale svim učesnicima i pozvao ih da sa istim entuzijazmom prihvate ono što sledi u 2023. godini i daju svoj maksimum kao i na ovom takmičenju.