Prva godina Nelt Grupe

Nelt Group avatar Nelt Group 25.09.2014.

U toku prve godine poslovanja, Nelt Grupa ostvarila je značajne poslovne rezultate na svim teritorijama.

U toku prve godine poslovanja, Nelt Grupa ostvarila je značajne poslovne rezultate na svim teritorijama i oblastima poslovanja. Sa prometom od 500 miliona evra u prvoj godini, organizaciona veza svih Nelt kompaniija – Nelt Grupa, uspela je da unapredi i proširi poslovanje u svim oblastima rada.

Na radnom doručku, predstavnicima medija predstavili su se članovi uprave Nelt Grupe Dragana Škrbić, Marina Mitić-Jekić, Milan Radivojević i Stevan Popević, uz izlaganje izvršnog direktora Nelt Grupe, Miloša Jelića. Novinarima je prikazan i korporativni film o Nelt Grupi.

Nelt Grupa osnovana je u oktobru 2013. godine, nakon više od dve decenije uspešnog poslovanja kompanije Nelt Co iz Beograda, tokom kojih je postala lider u pružanju usluga u oblastima distribucije robe široke potrošnje, pružanja logističkih usluga i distributivnog marketinga..

„Uspostavljanjem moderne organizacije, pod kapom Nelt Grupe, razvijeni su novi međusobni odnosi kompanija u vlasničkoj strukturi Nelta i definisana je dugoročna strateška poslovna platforma. Danas devet kompanija u našem sastavu posluje u sedam zemalja na dva kontinenta i zapošljava 3.500 osoba, ostvarujući uspešnu saradnju sa više od 40 principala“, rekao je Miloš Jelić, izvršni direktor Nelt Grupe.