Super Seller aplikacija

Nelt avatar Nelt 18.08.2020.

Android kviz aplikacija sa paletom od 150 pitanja

Nelt je lansirao edukativnu aplikaciju za Smart telefone pod nazivom „Super Seller“. Aplikacija je namenjena zaposlenima u Neltovom sektoru distribucije i osmišljena je kao alat za jednostavno, interaktivno i interesantno sticanje i obnavljanje znanja iz oblasti prodaje.

Super Seller je Android kviz aplikacija sa paletom od 150 pitanja, među kojima je 100 teorijskih i 50 matematičkih. Pitanja su preuzeta iz trening programa Nelt Sales Akademije i dodatno prilagođena radi što boljeg korisničkog iskustva na telefonu.

„Imamo plan da u budućnosti širimo, ali i redovno menjamo bazu pitanja. Na odabir pitanja će uticati prepoznate potrebe onih kojima je aplikacija namenjena, sadržaj novih treninga koje pripremamo u Akademiji, i naravno, konstruktivni komentari svih koji su došli u susret sa ovom aplikacijom“, poručio je Žarko Savić, Sales Capability Manager u Neltu i jedan od pokretača Nelt Sales Akademije.

Iako je nemogućnost održavanja treninga usled globalne pandemije korona virusa bila okidač za njeno pokretanje, o ovoj aplikaciji je bilo reči od ranije. Ideja je potekla od Ivana Cakića, supervizora prodaje u Neltu i dobitnika priznanja za najinovativnije primere +1 Mentaliteta dve godine zaredom.

„Smatram da ne treba zanemarivati potencijal koji nudi e-learning. Otud ideja za ovaj kreaitvniji pristup učenju. Aplikacija sistemski bira 10 nasumičnih pitanja, a za svaki odgovor je predviđeno maksimalno 60 sekundi. Igra se prekida pogrešnim odgovorom ili istekom vremena. Po odgovoru na 10 tačnih pitanja u nizu, korisnik dobija obaveštenje da je Super Seller“, precizira Ivan.