Ovo su stipendisti programa “Jesi li ti za Nelt IT”

Nelt avatar Nelt 01.07.2019.

Konkurs kompanije Nelt pod nazivom “Jesi li ti za Nelt IT” uspešno je zatvoren.

Stipendisti u oblasti informacionih tehnologija uskoro će se pridružiti kompaniji Nelt na pozicijama: stipendista developer, stipendista biznis analize, SAP stipendista i stipendista operacija.

Nakon razmatranja preko 250 prijava, koliko je pristiglo za stipendijski IT program u Neltu, i procesa selekcije, odabrani su polaznici. Aleksandra Gajić, Nikola Zlatić, Luka Navijalić i Dušan Mladenović će se pridružiti Neltovom IT timu u avgustu.

“Od programa očekujem da usavršim svoje stručno znanje i uvidim kako je to raditi za jednu veliku kompaniju. Takođe, želim da iz prve ruke vidim kako teku poslovni procesi i sam život jednog sistema čija primarna oblast delovanja nije IT“, kaže Nikola Zlatić, student Elektrotehničkog fakulteta.

Program IT stipendija u Neltu je namenjen mladim i ambicioznim studentima sa različitih fakulteta, pretežno sa FON-a, PMF-a, ETF-a, Mašinskog fakulteta i Comtrade akademije.

„Za konkurs sam saznala na Fakultetu organizacionih nauka. Prisustvovala sam gostujućem predavanju na kome iz kompanije Nelt predstavili savremene načine ostvarenja ciljeva koji se tiču performansi i optimizacije poslovanja kompanije. Tako sam se zainteresovala“, kaže Aleksandra Gajić, studentkinja na Fakultetu organizacionih nauka.

Učesnicima programa obezbeđene su stipendije, određen broj radnih sati na nedeljnom nivou, rad sa mentorima i rad na projektima kompanije.