Jedan dan na poslu timom iz sektora održavanja

Nelt logistics avatar Nelt logistics 23.08.2018.

Veliku odgovornost za bezbednu vožnju nosi tim zadužen za održavanje vozila, koji čini 30 zaposlenih.

Svakog dana, širom Srbije, na put do kupaca i poslovnih partnera kreće više od 900 vozila kompanije Nelt. Veliku odgovornost za bezbednu vožnju nosi tim zadužen za održavanje vozila, koji čini 30 zaposlenih. Pokušaćemo da vam približimo delić atmosfere iz Neltovog servisa motornih vozila u Beogradu.

Dočekuje nas najmlađi član tima, Milutin Vučković, administrativni asistent. On ima 23 godine, već dve godine radi u Neltu i o svom razvojnom putu kaže: Prvo sam bio angažovan u Neltu kao omladinac na sezonskim poslovima zamene guma. Kolege su znale da završavam studije i ponudili su da ostanem. Prijateljski odnosi u sektoru su bili presudni da prihvatim posao. Kao i dobra atmosfera!

Milorad Lovrić, automehaničar, dodaje: Pored dobre atmosfere, naša svakodnevica je ispunjena i osećajem velike odgovornosti! Uvek imamo na umu da je nekim kolegama vozilo kancelarija a naš zadatak je da njihov radni prostor učinimo bezbednim, i tu nema prostora za grešku.

Na pitanje čemu se najviše raduje na poslu, Aleksandar Jevtić, asistent za podršku klijentima servisa, odgovara: Najviše se radujem jutarnjoj kafi sa kolegama pre početka radnog vremena! Tada sumiramo utiske i planiramo aktivnosti.
Saša Maričić čiji je posao je da putnicima Neltovih autobusa obezbedi ugodan put do i od posla kaže: To je moje zadovoljstvo i odgovornost. Teško je ispuniti sve zahteve koji se pred nas postavljaju, ali ako oko sebe imaš prave ljude, ostvarenje je mnogo lakše.

Sanja Ljubišić je supervizor administracije i radi u Neltu čak 17 godina, što je čini jednom od najiskusnijih članica ovog tima. Sa rastom kompanije, rasla je i flota naših vozila. Zaduženja su svakim danom sve veća, ali znaš da si odabrao pravu kompaniju kada radostan dolaziš na posao – zaključuje ona.