Nectar i Nelt partneri u Srbiji

Nelt logistics avatar Nelt logistics 02.11.2018.

Nectar i Nelt su uspostavili strateško partnerstvo u oblasti upravljanja logističkim procesima.

Kompanije Nectar i Nelt su uspostavile strateško partnerstvo u oblasti upravljanja logističkim procesima, kojim je planirano da Nelt bude logistički servis provajder u delu skladištenja i transporta.

Nectar je ovim poslovnim potezom među prvima u Srbiji prešao na sistem korišćenja usluga specijalizovane kompanije u delu logistike. Ovo je jedan od aktuelnih globalnih trendova koji primenjuju različite industrije u cilju fokusa na poslovnu ekspertizu i efikasnije poslovanje.

„Nectar je za ovih 20 godina poslovanja izrastao u najvećeg proizvođača sokova u Jugositočnoj Evropi. Kao kompanija koja se konstantno razvija i unapređuje svoje poslovanje, odlučili smo se da angažujemo kompaniju čija je ekspertiza u logističkim operacijama. Drago mi je da smo uspostavili saradnju sa Neltom kao renomiranom kompanijom u ovoj oblasti. Naš krajni cilj je da podignemo nivo usluge ka kupcima i ubrzamo put naših proizvoda do krajnjeg potrošača. Naša ekspertiza ostaje u razvoju brendova, komercijalnoj izvrsnosti i kvalitetu naših proizvoda“, naglasio je Mihailo Janković, direktor Nectar Grupe.

„Saradnja kompanija Nectar i Nelt, koje se ubrajaju u najuspešnije domaće poslovne sisteme, omogućiće da se svako od nas fokusira na osnovni biznis i radi ono u čemu je najbolji. To će, sigurna sam, rezultirati daljem razvoju obe kompanije. Nectar je brend koji je dobro poznat po svom kvalitetu u Srbiji. Drago nam je da ćemo doprineti da put njegovih proizvoda do potrošača bude još efikasniji“, izjavila je Dragana Škrbić, potpredsednica logistike za Zapadni Balkan Nelt Grupe.

Logističke usluge, koje će dogovorenom saradnjom Nelt pružati kompaniji Nectar, podrazumevaju upravljanje skladišnim procesima kroz pružanje usluge interne logistike na lokacijama centralnih skladišta u Bačkoj Palanci i Bujanovcu i transport proizvoda do svih kupaca.