Nelt proširio uslugu zbirnog transporta

Nelt avatar Nelt 17.11.2022.

Italija- Češka- Zapadni Balkan

Zahvaljujući unapeđenoj usluzi zbirnog transporta, mala i srednja preduzeća, koja potražuju uslugu transporta za manje količine robe, od sada će moći da to čine sa teritorija Italije, Češke i  Zapadnog Balkana.

Reč je o Neltovom zbirnom kamionskom servisu koji je proširen na više tržišta. Preuzimanje pošiljki od klijenata vrši se svakog dana sa bilo koje lokacije u Italiji, Češkoj i  Srbiji. Za  Srbiju se, iz Italije ili Češke, zbirni transport organizuje jednom  nedeljno, petkom. Iz Srbije i dalje postoji opcija slanja paketa za Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju, Kosovo. Organizovano je i brzo carinjenje u odredišnim teritorijama, kao i isporuka krajnjem klijentu se organizuje u roku od 24h/48h od dana carinjenja.

Zbirni transport robe je najisplativija vrsta prevoza kada su male pošiljke u pitanju i dobro rešenje za robu koja ne zauzima kapacitet celog kamiona. To može biti pošiljka koja obuhvata pola kamiona, jedna paleta ili jedna kutija. Vaša roba će biti konsolidovana sa drugim pošiljkama i otpremljena na traženu lokaciju.