„Pick by voice“ tehnologija u Neltu

Nelt logistics avatar Nelt logistics 15.04.2015.

Kompanija Nelt Co je u aprilu 2015 godine, izvršila implementaciju tehnologije za komisioniranje robe putem…

Kompanija Nelt Co je u aprilu 2015 godine, izvršila implementaciju tehnologije za komisioniranje robe putem glasovnog navodjenja „Pick To Voice“, u skladišnim operacijama u okviru CDC Dobanovci.

„Pick to Voice“ tehologija predstavlja jedan stepen nadogradnje na već postojeće sisteme i rešenja, koje kompanija Nelt razvija zadnjih deset godina. Ovaj sistem dozvoljava operateru u skladištu da se maksimalno posveti procesu komisioniranja, bez skretanja pažnje operatera na papir ili ručni terminal, tako da su mu obe ruke slobodne za izvodjenje procesa. Primena „Pick to Voice“ sistema utiče na uvećanje opšte produktivnosti u skladišnim procesima i doprinosi tačnosti u komisioniranju robe preko 99,9%.

Nelt Co je prva kompanija u okruženju koja je primenila ovo savremeno rešenje u logističkim operacijama i time, još jednom, pokazala spremnost i orijentaciju ka operativnoj izvrsnosti, potvrđujući liderski status u regionu, u svakom segementu svog poslovanja.

Ovaj važan projekat za kompaniju je realizovao tim Lanca snabdevanja – Sektor skladištenja, uz veliku pomoć kolega iz IT sektora podrške Nelt Grupe.