U RDC u Nišu uveden WMS G.O.L.D. sistem za upravljanje skladišnim operacijama

Nelt logistics avatar Nelt logistics 25.07.2018.

U regionalnom distributivnom centru u Nišu uspešno je implementiran WMS G.O.L.D, sistem za upravljanje skladišnim…

U regionalnom distributivnom centru u Nišu uspešno je implementiran WMS G.O.L.D, sistem za upravljanje skladišnim operacijama. Tim koji čine zaposleni iz Skladištenja, Logistike i Informacionih tehnologija, zaslužan je za uspešnu realizaciju projekta i spreman za novi poduhvat – implementaciju u Kraljevu i Novom Sadu!

Nakon uvođenja ovog sistema u Centralnom distributivnom centru u Dobanovcima, objekat u Nišu je prvi koji je svoje poslovanje unapredio na isti način.

„Ovom realizacijom smo obezbedili potrebne preduslove za uspešne saradnje sa novim klijentima u Logistici. WMS G.O.L.D. donosi jaču mrežu i dodatnu komparativnu prednost na lokalnom nivou“, ističe Vuk Mijanović, menadžer operativne izvrsnosti u logistici Nelt Grupe.

WMS G.O.L.D. Stock, softver za upravljanje procesima u skladištu, omogućava optimizaciju i maksimalnu iskorišćenost svih skladišnih resursa. Povezan je sa sistemima SAP i TMS- Sky Track, čime se postiže veća efikasnost u realizaciji logističkih zadataka. U Nišu je lansiran 23. jula, a do kraja godine očekuje se implementacija i u regionalnim distributivnim centrima u Kraljevu i Novom Sadu.