Nebojša Šaponjić i Ranko Sočanac u odboru Skupštine Srpskog poslovnog kluba

Nelt Group avatar Nelt Group 16.12.2020.

Održana izborna sednica Skupštine Srpskog poslovnog kluba „Privrednik“.

Ranko Sočanac je izabran za člana izvršnog odbora Skupštine Srpskog poslovnog kluba „Privrednik“, dok je Nebojša Šaponjić izabran za člana nadzornog odbora na izbornoj sednici održanoj 15. decembra 2020. godine. Šaponjić i Sočanac su osnivači Nelt Grupe koja je prepoznata kao jedna od najvećih domaćih kompanija. 

Pored Šaponjića i Sočanca, izvršni odbor čine i Miroljub Aleksić, Miodrag Babić, Raško Moskovljević, Toplica Spasojević i Ivana Veselinović, dok se u nadzornom nalaze još i Dragijana Radonjić Petrović i Zoran Obradović. Saglasno inicijativi da se zbog zalaganja i uspešnog vođenja Kluba, Drakuliću produži mandat na još dve godine, članovi su jednoglasno napravili presedan i u trećem mandatu za predsednika Kluba izabrali Zorana Drakulića.

Članovi Kluba, koji reprezentuju najveće srpske kompanije, sa pažnjom prate dešavanja u procesima kreiranja poslovnog ambijenta, naročito u ovom trenutku kada je cela privreda pogođena posledicama pandemije korona virusa. Kao i uvek članovi će se zalagati za maksimalnu uključenost realnog sektora u procese definisanja konkretnih politika i mera.

Ove godine, izborna sednica je održana elektronski.