Aleksa Šaponjić: „Postali smo pioniri omnichannel prodaje u FMCG sektoru u Srbiji“

Nelt Group avatar Nelt Group 20.11.2020.

Aleksa Šaponjić na konferenciji „Future is now“ predstavljao Nelt.

Aleksa Šaponjić, Operational Excellence Manager u Nelt Grupi, je na konferenciji „Future is now“ pričao o načinima održavanja planiranog rasta u uslovima Covid-19 krize, potrebi za inovacijama i digitalizacijom u poslovanju, promenama navika potrošača, neminovnosti promene “Go-To-Market” prodajnog modela, kao i o generalnom uticaju pandemije na prodaju.

„U trenutku krize nastale pandemijom virusa Covid-19, smatrali smo da je neophodno da, nezavisno od njihove veličine, omogućimo svim našim kupcima da poruče robu – preko operatera, aplikacije ili lično. Umesto smanjenja broja prodajnih mesta koje snabdevamo, odlučili smo da proširimo svoju distributivnu mrežu.

Postali smo pioniri „omnichannel“ prodaje na tržištu Srbije u FMCG sektoru, i na taj način se postarali da svi proizvodi iz našeg portfolija kontinuirano budu dostupni krajnjim potrošačima“, istakao je Aleksa.

Najveća IT i biznis konferencija u regionu, „Future is now“, ove godine se održava uživo iz studija iz tri grada – Beograda, Sarajeva i Zagreba, 19. i 20. novembra.