Nelt ponovo među „100 najvećih u BiH“

Nelt Group avatar Nelt Group 08.10.2021.

„100 najvećih u Bosni i Hercegovini“

Na događaju „100 najvećih u Bosni i Hercegovini“, koji je 34. put realizovan u Sarajevu, Nelt je dobio priznanje za drugu najuspešniju kompaniju u kategoriji velikih preduzeća po prihodu.

Rangiranje je rađeno na osnovu završnih finansijskih pokazatelja, po prihodu, dobiti i izvozu. Ove godine su rangirane 744 kompanije.

„U svom radu oslanjamo se na korporativne vrijednosti: pobjednički mentalitet, inovativnost, ličnu odgovornost, dugoročnu perspektivu i brigu o ljudima. Uz kvalitet usluga koje pružamo, ove vrijednosti nam dugoročno donose uspijeh. Kroz navedene postulate naše kompanije, definisali smo odnos zaposlenih jednih prema drugima, prema poslovnim partnerima i kupcima, kao i prema samoj kompaniji. Najvažniji resurs i temelj uspješnog poslovanja Nelta jesu upravo naši zaposleni.“ rekao je Goran Cerovina, izvršni direktor Nelt BiH.

Projekat „100 najvećih u BiH“ organizovale su „Poslovne novine“ u saradnji s Vanjskotrgovinskom komorom, LRC bonitetnom agencijom i „Euroexpresom“. Na svečanosti su bili okupljeni najznačajniji privrednici Bosne i Hercegovine, koji daju izuzetan doprinos razvoju nacionalne privrede.

Nelt je priznanje za „100 najvećih u BiH“ osvojio i prošle godine, a u 2021. je potvrdio svoj uspeh.