Bojana Mucić, nova CHRO Nelt Grupe

Nelt avatar Nelt 04.05.2022.

U duhu ubrzanih organizacionih promena predviđenih Strategijom Nelt Grupe “Accelerate 2025”, našoj kompaniji pridružila se Bojana Mucić, nova Izvršna direktorka za ljudske resurse (CHRO).

Karijeru je započela 2005. u kompaniji Gi Group, gde je radila kao konsultantkinja. U Nelt dolazi nakon 14 godina provedenih na različitim HR pozicijama u kompaniji Coca-Cola Hellenic na gotovo svim tržištima Zapadnog Balkana. Završila je master studije na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na odseku za srpsku književnost.

Veruje da će njeno četrnaestogodišnje iskustvo u kompaniji Coca Cola Hellenic doneti neka nova znanja i iskustva koja će pomoći Nelt Grupi u narednom periodu.

„Veoma sam srećna što se pridružujem kompaniji Nelt u godini kada slave trideset godina kontinuiranog uspeha. Upoznala sam već dosta kolega koji su sa Neltom od samih početaka i koji su među najzaslužnijima za impresivne rezultate organizacije”, kaže Bojana.

Raduje je, kaže, što se njena promena posla poklopila sa povratkom u Srbiju i nada da je Nelt jedna od kompanija koje pozitivno utiču na položaj mladih na tržištima na kojima posluje.

“Razvojem Nelta, razvijamo i tržišta utičući pozitivno na lokalne ekonomije. Nadam se da kreiramo okruženje koje će mlade zadržati u svojim zemljama i dati im priliku da imaju impresivne karijere u kompaniji kao što je naša”, smatra ona.

Prvi utisci o Neltu su joj, kako kaže, veoma pozitivni.

“Organizacija deluje agilno kada je reč o novim projektima i razvoju, a kompanijska kultura je familijarna i neposredna. Znamo da jednu kompaniju čine pre svega njeni zaposleni, a Neltovi zaposleni se čine vrlo srdačni, energični i otvoreni“, poručuje nova CHRO.

Bojana, dobro došla!