Prilika za mlade vozače: Nelt vozačka akademija

Nelt avatar Nelt 19.08.2022.

Kandidatima organizovane i finansirane obuke, časovi i sticanje CPC sertifikata

Vozači „C“ kategorije koji su položili vožnju posle 2020. godine i još uvek nisu stekli Sertifikat o stručnoj kompetentnosti i Kvalifikacionu karticu vozača (CPC) imaju sjajnu priliku da premoste ovu prepreku i zaposle se kao profesionalni vozači u Neltu.

Vođeni brigom o ljudima i ohrabreni titulom „Vrh poslodavca“ u 2021. godini, pružamo podršku u sticanju CPC sertifikata mladim vozačima „C“ kategorije koji bi se zaposlili kao dostavljači robe u našoj kompaniji.

Zainteresovanim kandidatima biće organizovane i u potpunosti finansirane neophodne obuke i časovi, kao i sticanje CPC sertifikata.

Ovo je samo jedan od programa kojim kontinuirano ulažemo u ljude, kako u svoje zaposlene, tako i u potencijalne novozaposlene. Unapređenje znanja i veština na svim nivoima nije samo jedan od strateških prioriteta, već i suština Neltovih organizacionih vrednosti i kulture.

Nelt Vozačka Akademija prilika je za mlade vozače da, osim sertifikata koji će ih učiniti konkurentnim na tržištu, automatski dobiju i siguran posao u kompaniji koja je godinama sinonim za uspešan poslovni sistem.

Tim Dostave biće ojačan, kako novim vozačima, tako i novim vozilima – Neltov vozni park trenutno se obnavlja sa 50 novih vozila „B“ i „C“ kategorije.

PRIJAVE