Nelt tradicionalno na SLA konferenciji

Nelt logistics avatar Nelt logistics 19.11.2021.

Učešće na IX godišnjoj konferenciji Srpske Logističke Asocijacije u Beogradu.

Kompanija Nelt je učestvovala na IX godišnjoj konferenciji Srpske Logističke Asocijacije u Beogradu. Ovaj najveći logistički događaj na Zapadnom Balkanu održan je 9. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Kako intermodalni transport može postati poželjno transportno rešenje za špeditere i pomoći u stvaranju agilnijih lanaca snabdevanja objasnio je Ivan Milićević, menadžer inovacija i razvoja logistike u kompaniji Nelt, tokom obraćanja učesnicima skupa.

„Akcenat na bezbednosti i sigurnosti svih učesnika u lancu snabdevanja raste u poslednje dve godine i dodatno aktuelizuje intermodalnost kao rešenje.  Neltov terminal je tokom svog šestogodišnjeg rada prepoznat kao logističko čvorište Balkana zahvaljujući odličnoj lokaciji, tehničkim i tehnološkim prednostima. Poslednjom investicijom od dva miliona eura povećali smo kapacitete kako bismo svojim klijentima pružili optimalnu uslugu. Za Nelt, dalja transformacija međunarodnih tokova u smeru intermodalnosti nema alternativu i tu smo da podržimo naše postojeće i buduće partnere“, naveo je Milićević tokom svog izlaganja.

Događaju je prisustvovalo više od 400 logističkih stručnjaka iz celog regiona. Predavanje je održalo 30 učesnika, a svoja logistička rešenja su na međunarodnom sajmu LogExpo, koji je održan ispred konferencijskih sala, predstavilo nekoliko desetina izlagača.