Nelt BiH najpoželjniji poslodavac u oblasti distribucije

Nelt avatar Nelt 14.02.2023.

U istraživanju učestvovalo preko 15.000 ispitanika

Naša kompanija na tržištu BiH proglašena je za najpoželjnijeg poslodavca na tržištu u oblasti distribucije, saopšteno je na svečanoj ceremoniji dodjele priznanja „Najpoželjniji poslodavac u BiH za 2022. godinu“.

U dvomjesečnom istraživanju koje tradicionalno sprovodi kompanija Kolektiv d.o.o, ove godine nominovano je 420 kompanija za koje je glasalo preko 15.000 ispitanika.

Svečanoj ceremoniji ispred naše kompanije pristustvovale su kolege Mirsad Baktašević, menadžer prodaje i Matea Škobo, asistent ljudskih resursa.

„Iznimno smo ponosni na ovo priznanje koje je potvrda dobrih praksi i kontinuiranog ulaganja u zadovoljstvo i razvoj naših ljudi. Želim da istaknem da je ovo nagrada svih 500 zaposlenih koji svojim radom i primjerom čine Nelt zdravim i poželjnim radnim okruženjem. Ponosni smo na njihove rezultate i oni su ti koji pozicioniraju  Nelt kao najpoželjnijeg poslodavca. Hvala timu Mojposao.ba (Kolektiv d.o.o.) na sjajnoj organizaciji i kolegama na podršci i glasanju.“ izjavio je Mirsad.

Cilj ovog projekta je promovisanje pozitivne prakse upravljanja ljudskim potencijalima u BIH, motivacija i nagrađivanje kompanija, poboljšanje odnosa poslodavac-zaposlenik, te unapređenje uslova za rad i profesionalni razvoj zaposlenika.