Мислења во категоријата: Kлиенти

Добитници од наградната игра

“Пролетно чистење на домот со брендовите на кои им верувате. Повторно наградуваме!”

više

Nelt ги зголеми капацитетите на Интермодален терминал

Kомпанијата значително ги зголеми оперативноста и ефективноста на своите операции.

više

Информации во врска со активностите во Nelt Групата во врска со пандемијата на вирусот Covid 19.

Информации во врска со активностите во Nelt Групата во врска со пандемијата на вирусот Covid 19.

više