Aлбаниja

Нелт група работи на албанскиот пазар од 2018 година по аквизицијата на една од водечките дистрибутивни компании во Тирана– All Balkans Corporation. Во 2021 година името е променето во Nelt sh.p.k.

Компанијата менаџира и дистрибуира брендови од некои од најголемите мултинационални и регионални компании како Beiersdorf, Mondelez, GSK, Arcor, Kraš, Manner, Mutti, Trompenburg, Sebamed and Baby Food Factory.

Во главниот град на Албанија, Тирана, Nelt sh.p.k. поседува магацински простор кој во дел го изнајмува на трети страни како дел од широката понуда на  логистички услуги.

Со мотивирани работници и ефикасни процеси, нашата компанија има цел да стане водечки синџир на снабдување во Албанија.

173 вработени

1.000 aртикли

3.750 m2 простор за складирање

Албан Ујкасхеј

Извршен директор, пазари Албанија

Принципали на дистрибуцијата на производи за широка потрошувачка

Принципали на дистрибуцијата на фармацевтски производи