Блог

Data Science, што е тоа?

Nelt avatar Nelt 20.12.2019.

Аутор: Mилош Дошлов, Head of SAP BI & Reporting excellence, Nelt Group

Најновиот

Фокус на дигиталната трансформација: Купувачот има главна улога

04.10.2019.

Логистичка пролет на Балканот

01.06.2019.