Blog

Prindërimi në periudhën e izolimit

Nelt avatar Nelt 30.04.2020.

Gjendja e jashtëzakonshme, ora policore, ndalimi i lëvizjes…

Të fundit

Stresi si pjesë e imja dhe e rrethit tim

27.04.2020.

Data Science, çfarë është kjo?

20.12.2019.

Fokus i transformimeve dixhitale: Blerësi ka rolin kryesor

01.10.2019.

Pranverë logjistike në Ballkan

01.06.2019.