Mozambiku

Nelt filloi operacionet në Mozambik në fillim të vitit 2013. Në një periudhë të shkurtër kohe, u realizua bashkëpunim i suksesshëm me klientët kyç siç janë Game-Wallmart, Spar, Shoprite, Cogef dhe zinxhirët e tjerë të njohur të shitjes. Nelt Mozambik sot shpërndan produktet e 4 principalëve – Nestle, Reckitt Benckiser, Mars dhe Ferrero.

Maputo, qyteti bregdetar me port, me rreth 2 milion banorë, është kryeqyteti i Mozambikut dhe, në të njëjtën kohë, qyteti ku ndodhet selia e kompanisë Nelt.

207 punonjës

500 artikuj

6.250 m2 hapësirë magazinimi

Rade Todorović

Sales and Operations Manager

SHPËRNDARJA E MALLRAVE TË KONSUMIT principalë