Serbia

Nelt Co d.o.o. (Nelt Co sh.p.k.) u themelua në vitin 1992 si një kompani, biznesi kryesor i së cilës është tregtia. Nga një tregti me shumicë të vogël, Nelt-i ka zhvilluar një kompani prezantuese në Serbi në fushën e shpërndarjes së mallrave të konsumit, duhanit dhe produkteve farmaceutike dhe ofrimit të shërbimeve logjistike. Që nga viti 2006, selia e kompanisë dhe qendra kryesore e distribuimit dhe logjistikës janë të vendosura në Dobanovc, në zonën prej 60 ha në zonën industriale të Beogradit.

2.021 punonjës

3.500 artikuj

104.000 m2 hapësirë magazinimi

Marko Martinović

Drejtor Ekzekutiv, treg Serbia

SHPËRNDARJA E MALLRAVE TË KONSUMIT principalë

HPËRNDARJA E PRODUKTEVE FARMACEUTIKE principalë

Shpërndarja e produkteve të duhanit principalë

Klientët në logjistikë