Zambia

Kompania e Nelt-it në Zambia u krijua në Maj të vitit 2012, ndërsa shpërndarja e parë u realizua në Qershor të të njëjtit vit. Portofoli i shpërndarjes përfshin kryesisht markat P&G si Gillette, Ariel, Pampers, Always, Head&Shoulders, Oral-B, si dhe markat SC Johnson, Duracell, ETI dhe të tjera.

Selia e kompanisë është e vendosur në Lusaka, kryeqytetin e Zambisë, që ka rreth 1.7 milion banorë dhe është një nga qytetet me rritje më të shpejtë në pjesën jugore të Afrikës.

102 punonjës

300 artikuj

4.900 m2 hapësirë magazinimi

Miloš Velimirović

Drejtor Ekzekutiv, tregjet Africa

SHPËRNDARJA E MALLRAVE TË KONSUMIT principalë