Lajm

Grupi Nelt dhuroi 240.000 eura për luftën kundra korona virusit

Nelt group avatar Nelt group 31.03.2020.

I dërgojmë të gjithë mbështetjen tonë punonjësve të mjekësisë në luftën kundër virusit dhe e…

Lajmet e fundit

Informacione në lidhje me aktivitetet e grupit Nelt në lidhje me pandeminë e virusit Covid 19

Nelt group avatar Nelt group Klientë, Shpërndarja, Logjistika, Principal 30.03.2020.

Janë shpallur fituesit e aksonit “Lavdëro kolegun”

Nelt group avatar Nelt group Logjistika, Shpërndarja 12.02.2020.

Konferencës “Modernizimi i sektorit të transportit, të logjistikës dhe të infrastrukturës së transportit”

Nelt logistics avatar Nelt logistics Logjistika 06.02.2020.

Nelt priti ambasadorin e SHBA

Nelt group avatar Nelt group 04.02.2020.