Press kit

KUSHTET E PËRDORIMIT:

Ju lutemi vini re më poshtë kur punoni me materialin tonë press. Skedarët nuk mund të përdoren me qëllim të bërjes së kopjeve ose ndryshimit të përmbajtjes së tyre. Skedarët nuk mund të përdoren në lidhje ose ambiente të palidhura. Ju lutemi që gjithmonë të citoni NELT-in si burim. Faleminderit për bashkëpunimin.

Fotografitë

Shkarko

Logos

Shkarko

Nelt Group Key Facts 2019

Shkarko

Materialet video

Nelt Promo – Provideri rajonal – i shërbimeve logjistike

Përvoja shumvjetëshe në ofrimin e shërbimeve logjistike klientëve prej industrive të ndryshme në Ballkanin perëndimor.

Shkarko

Nelt programi edukativ – Retrospektiva e gjeneratës 4

Nelt programi edukativ 4 mblodhi 23 studentë të 12 fakulteteve të ndryshme nga Beogradi dhe Novi Sadi.

Shkarko

Transformimi i biznesit të Grupit Nelt

Zhvillimi i vazhdueshëm i biznesit dhe kompleksiteti i organizatës Nelt hapën hapësirë për ndryshime në kohëzgjatje prej dy vjetësh.

Shkarko

Projekti CSR “10 prej mermeri”

Në bashkëpunim me Fakultetin e arteve të aplikuara është realizuar projekti në të cilin morrën pjesë studentët e skulpturës.

Shkarko