Press kit

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ:

Ве молиме при работата со нашиот прес материјал, да го имате во предвид следново: датотеките не можат да се употребат со цел правење на копии ниту пак на начин кој ја менува нивната содржина, датотеките не можат да се користат во неповрзани конекции или опкружување. Ве молиме секогаш цитирајте го НЕЛТ како извор. Ви благодариме на соработката.

Видео материјали

Nelt – Логистички центар и пристаниште на Западниот Балкан

Создадовме систем на интегрирани логистички услуги, кој го поврзува Западниот Балкан преку мрежа на центри, филијали и пристаништа.

Датотека за преземање