Босна и Херцеговина

Нелт д.o.o. на пазарот на Босна и Херцеговина работи од 2006-та година. Покрај седиштето во Источното Сараево, постојат регионални дистрибутивни центри во Бања Лука и во Бијељина, како и cross dock во Мостар, Тузла и Бихакј.

Nelt во Босна и Херцеговина е синоним за успешно управување со човечките ресурси, за што сведочат бројните признанија „Најпосакуван работодавач“ кои традиционално ги доделува порталот за вработување MojPosao.ba.

517 вработени

1.183 артикли

12.000 m2 простор за складирање

Сузана Сикимиќ

Извршна директорка, пазарите Босна и Херцеговина

Принципали на дистрибуцијата на производи за широка потрошувачка

Принципали на дистрибуција на производи од тутун

Kлиенти во логистика