Maqedonia e Veriut

Nelt ST d.o.o. (Nelt ST sh.p.k.) u themelua në vitin 1998, si një kompani, biznesi kryesor i së cilës është tregtia në mallrat e konsumit. Kompania sot ka të punësuar më shumë se 200 njerëz. Nelt në Maqedoni e Veriut karakterizohet nga përsosmëria e biznesit në fushën e shpërndarjes. Në bazë të një zinxhiri të furnizimit të mirë zhvilluar, u krijua divizioni i shërbimeve logjistike. Inovacionet teknologjike dhe njohuritë e ekspertëve të fituara në fushën e shpërndarjes tani janë në dispozicion edhe të tregut të logjistikës.

300 punonjës

2.000 artikuj

12.000 m2 hapësirë magazinimi

Saško Blaževski

Drejtor Ekzekutiv për Tregun, Maqedonia e Veriut

SHPËRNDARJA E MALLRAVE TË KONSUMIT principalë

SHPËRNDARJA E PRODUKTEVE FARMACEUTIKE principalë

Klientët në logjistikë