Angola

Operacionet e biznesit të Nelt-it në Afrikë filluan në Angola në vitin 2011. Selia e kompanisë është e vendosur në Luandë, kryeqyteti i Angolës, që ndodhet në bregun e Atlantikut me mbi 8 milionë banorë. Nelt Angola LDA shpërndan mallra në mbi 2.000 konsumatorë.

Portofoli i shpërndarjes përfshin markat e prodhuara nga P & G, Mars, Nestle, Ferrero, SC Johnson, Noboru Brands dhe Dr.Oetker. Në qershor 2012 Neoplanta filloi të eksportojë në Angolë dhe kështu u bë e vetmja industri e mishit nga Serbia, produktet e së cilës mund të gjenden në Afrikën Subsahariane.

80 punonjës

350 artikuj

5.000 m2 hapësirë magazinimi

SHPËRNDARJA E MALLRAVE TË KONSUMIT principalë