Mali i Zi

Neregelia d.o.o., (Neregelia sh.p.k) e themeluar dy dekada më parë në Podgoricë, sot është kompania udhëheqëse në Mal të Zi në fushën e shpërndarjes. Neregelia është e përkushtuar në ndërtimin e organizatës dhe marrëdhënieve profesionale dhe partnere me klientët dhe principalët e vet. Në këtë rrugë u zbatuan standardet e nevojshme në biznes dhe u zbatuan inovacione teknologjike për modernizimin e procesit.

Duke marrë 80% të aksioneve të pronësisë në shoqërinë Montenomaks, një udhëheqës logjistik në tregun malazez, operacioni logjistik i kompanisë Neregelia u zgjerua dukshëm.

Ljilja Pižurica

Drejtor Ekzekutiv, tregjet Montenegro dhe Shqipëria

Neregelia

179 punonjës

2.000 artikuj

7.500 m2 hapësirë magazinimi

Montenomaks

141 punonjës

270.000 dërgesa në vit

4.500 m2 hapësirë magazinimi

SHPËRNDARJA E MALLRAVE TË KONSUMIT principalë

SHPËRNDARJA E PRODUKTEVE FARMACEUTIKE principalë

Shpërndarja e produkteve të duhanit principalë

Klientët në logjistikë